Gjithçka
në dispozicionin tuaj
për pushime të paharrueshme.

Kampingu i Jalës është një ambjent rinor i cili mirëpret të gjitha grupet sociale
të cilët duan të kalojnë kohë të këndshme pranë kampit tonë.
Sipërfaqja e kampit eshte 5500 m2, pozicionuar 50m nga plazhi.
Siguria jonë është maksimale në shumë aspekte, ofrojmë ndihmën e shpejtë, tenda kundra ujit .
Kuzhina 250 m2 nën kujdesin e Albanian Chef Academy, staf i kualifikuar dhe në gatishmëri 24 orë .
Tualete, dushe me ujë te ngrohtë. Tualet për persona me aftësi te kufizuar, 24 orë monitorim nga kamerat.
Ne kamp ofrohen shumë mundësi argëtimi duke përfshirë, muzikë (në data të caktuara live, karaoke).

Pse të zgjidhni Social Camping Albania

Wi-Fi
Parking
Bar & Restorant